PC Toplama Simülasyonu Artık Benchmark da Yapıyor

Sisteminiz PC kurma oyununu kaldırmazsa?
27.10.2017 18:54 Gökhan Yılmaz

 
     Romanya'da 18 yaşında bir genç tarafından geliştirilen PC toplama simülasyonu artık topladığınız sistemlerle Benchmark puanları almanızı da sağlıyor. Bağımsız yapımcı Corsair ve NZXT'den sonra Futuremark'ın 3DMark desteğini de aldı.
 
      Simülasyonda kendi PC'lerinizi sıfırdan kurarak oluşturabildiğiniz gibi aynı zamanda da çeşitli sorunlarla karşılaştığınızda nasıl çözeceğinizi de bulmanız gerekiyor. Gerçek lisanslı parçalar içeriyor olması biraz reklam kokusu verse de yine de oyun dışında aynı zamanda işlevsel bir yazılım olmasını da sağlayabilir. Mesela bir sistem kurup Crysis'i çalıştırıp çalıştırmayacağını deneyebilirsiniz? Böylece yorumlarda yazmanıza kalmayacak.
  
      Simülasyonun Steam sayfasında 2018'in Ocak ayında çıkacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler