PES 2019 İlk Ekran Görüntüleri ve Detaylar

28.04.2018 08:56 Gazali Çetinkaya

 
 
   Pro Evolution Soccer 2019 Hong Kong PlayStation Store üzerinde kısa bir süreliğine listelendi ve böylelikle oyunun ilk ekran görüntüleri ve ilk detayları sızdırılmış oldu.
 
   PlayStation Store'da açıklama kısmında belirtilen detaylar:
 
- Gerçek Ligler: Lisanslı liglere büyük ilave yapıldı.
- Yeni MyClub: Oyuncuların nasıl kontrat imzaladığından, yıl boyunca piyasaya sürülen oyuncuların özel sürümlerine kadar tüm unsurlar yeniden yapıldı.
- Büyülü Anlar: Oyuncu bireyselliği 11 yeni yetenek özelliğiyle bir sonraki seviyeye taşındı. Geliştirilen şut çekme hareketleri ve animasyon ile harika goller atın ve dayanıklılığın etkisini hissedin.
- Güzel Bir Oyun: 4K HDR'de müthiş animasyonlar ile foto-gerçekçilik.
- ML Gerçek Sezon: 3 önemli değişiklikle gerçek bir menajer hayatını deneyimleyin: ICC sezon öncesi, derinlemesine transfer sistemi ve yeni lig lisansları.
 
   Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, Konami ile UEFA arasındaki 10 yıllık sponsor partnerliği anlaşması 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinden, 26 Mayıs 2018 tarihinden, sonra sona erecek. Görünüşe göre, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisansını kaybeden Konami serinin yeni oyunu için lig lisanslarına odaklanmış.
 
   Son olarak, Hong Kong PlayStation Store Pro Evolution Soccer 2019'un çıkış tarihini 30 Ağustos olarak listeledi.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2019 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler