PES'in Yapımcı Ekibi Değişiyor

24.07.2012 19:03 Samet Konuksal


   Japonya'da bu iş için adanmış PES Productions tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisinin yapımcı ekibi değişiyor. Konami ve PES Productions, gelecek yapımları yeni stüdyoya emanet edecek.
 
   Bugün gelen açıklamaya göre ikili, Londra'da yeni bir stüdyo kurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada bu stüdyonun gelecekteki PES projelerinde yer alacağı belirtildi. Açıklamada değişiklik için ise neden olarak ise, "Avrupa'nın futbol kültürünü oyunumuza en iyi şekilde, tam yerinden yansıtmak için." sözlerine yer verildi.
 
   Londra'da kurulan yeni PES yapımcı ekibini sahnelerde görmek için önümüzde epey uzun bir süre var gibi. Zira henüz stüdyo için kadro tamamlanmamış, iş ilanları verilmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler