PS3 Satışları Xbox 360 Satışlarını Geçti mi?

28.05.2013 02:19 Samet Konuksal


    Yeni neslin yaklaşmasıyla birlikte bu nesildeki yarış yavaş yavaş sonlanmaya doğru ilerliyor. Wii'nin epey ileride olduğu yedinci nesil konsol satışlarında PS3 ve Xbox 360 arasındaki çekişme devam ediyor. Bugün gelen raporlara göre ikili arasındaki yarışta PS3 öne geçti.
 
    VGChartz isimli siteden gelen haberlere göre PS3'ün dünya çapındaki satışları 77 milyon 313 bini geçti. Xbox 360'ın satışları ise 77 milyon 311 bin civarında seyrediyor. Lider Wii'nin satışlarıysa 99 milyon 500 bini geçmiş durumda. VGChartz'ın raporlarına bakılırsa PS3 satış konusunda, Xbox 360'ı devirmiş gözüküyor.
 
    VGChartz sitesinden gelen raporlar bu yönde olsa da, bu noktada bizim de eklemek istediklerimiz var. VGChartz, resmi olmayan bilgileri kullanan ve iç kaynakların tahminleriyle birlikte hareket eden bir site. Zira kendilerini, gerek bizi, gerek oyuncuları ve gerek de diğer oyun sitelerini defalarca yanlış bilgilendirmesiyle tanıyoruz. Yani bu raporlara kesin gözüyle bakmasanız daha iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 21 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 38 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler