PS3, Xbox 360'ın 32 Aylık Serisini Bozdu

18.10.2013 03:11 Samet Konuksal


    Amerika'daki oyun ve konsol satışlarının verilerini kayıt altına alan NPD, Eylül ayı için raporları yayınladı. Yayınlanan raporlarla 32 aylık bir seri sona erdi.
 
    Yayınlanan raporlarda konsol satışlarıyla ilgili çok ayrıntılı bir bilgi yer almıyor. Bunun sebebi firmaların açık raporların paylaşılmasına izin vermemesinden kaynaklanıyor. Ancak Microsoft'un NPD sonuçlarıyla ilgili yayınladığı basın bülteninde, Xbox 360'ın yeniden en çok satan konsol olduğu vurgulanmadı. Oyun dünyasının içerisinden bir isim olan Geoff Keighley ise durumu aydınlattı.
 
    Keighley'in belirttiklerine göre PlayStation 3, GTA V paketinin etkisiyle birlikte Eylül ayının Amerika'da en çok satan ev konsolu oldu. Böylelikle 32 aydan beri üst üste en çok satan ev konsolu olmayı başaran Xbox 360'ın uzun süren serisi sona ermiş oldu. Yine de Eylül ayının en çok satan oyun konsolu, PS3'ten de fazla satarak Nintendo 3DS oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler