PS3'ün Avrupa Satışları 30 Milyonu Geçti

19.12.2012 16:20 Samet Konuksal


    Sony, bu nesil için ürettiği ev konsolu Playstation 3'ün satışlarındaki son durumu paylaştı. Verilen bilgilere göre PS3, Avrupa bazında 30 milyonluk satış barajını aştı.
 
    PAL bölgeleri için üretilen konsolların çıkış gününden 17 Aralık tarihine kadar olan sürecin sonunda yapılan hesaplamalar adına SCEE başkanı Jim Ryan, "Bu bizim için büyük bir başarı olurken, aynı zamanda PlayStation markasının Avrupa ve diğer PAL bölgelerinde ne kadar popüler olduğunun açık bir göstergesi." sözlerini söyledi.
 
    Devamında Ryan, "Altı yıl gibi uzun bir sürecin ardından geldiğimiz noktadan dolayı mutluyuz. Sony olarak PlayStation'u daha ileriye taşıyabilmek için bu markayı yüksek kaliteli projelerle ve yeni kampanyalarla desteklemeye devam edeceğiz." eklemelerini yaptı. 
 
    Daha önce Sony, son değerlerin eklenmemiş haliyle geçtiğimiz Mart ayında dünya çapında 63.9 milyon PS3 satıldığını açıklamıştı. Bu verilerden sonra dünya çapındaki satışların son durumu merak konusu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler