PS4 Oyunları PlayStation Now Sistemine Geliyor

13.03.2017 20:20 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 oyunlarının 2017 yılında streaming tabanlı servisi PlayStation Now'a ekleneceğini duyurdu. PlayStation Now'a gelecek PlayStation 4 oyunları ise henüz açıklanmadı.
 
   PlayStation 4 ve PlayStation 3 oyunları da dahil olmak üzere PlayStation Now hizmetindeki tüm oyunlar, tek bir PlayStation Now aboneliğiyle birlikte verilecek.
 
   PlayStation Now sisteminin PlayStation 4 oyunları için özel testleri önümüzdeki birkaç hafta içinde başlayacak. PlayStation Now abonesiyseniz bir davetiye alabilirsiniz. 
 
   Sony Interactive Entertainment geçtiğimiz ay PlayStation Now sisteminin 15 Ağustos 2017 tarihinden itibaren sadece PlayStation 4 ve PC üzerinde desteklenmeye devam edileceğini duyurmuştu. 15 Ağustos 2017 tarihinden sonra PlayStation 3, Vita, PlayStation TV, Sony Bravia TV'ler 2013 - 2015, Sony Blu-ray oynatıcılar ve Samsung TV'lerde PlayStation Now sistemi çalışmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler