PS4'e Özel Until Dawn'ın Oynanış Süresi Duyuruldu

14.08.2014 19:52 Tunahan Başol


     Yıllar önce PlayStation 3 için duyurulup çıkmayan, geçtiğimiz Sony konferansında ise PS4 için duyurusu yapılan Until Dawn'ın oynanış süresi hakkında bazı bilgiler paylaşıldı. Geliştiricisi tarafından yaklaşık olarak 9 saat süreceği öne sürülen yapımda, yüzlerce farklı son bulunacağı söyleniyor.
 
"Until Dawn tamamen oyuncunun seçimleriyle ilgili, oyuncuya binlerce farklı seçenek sunulurken, yüzlerce olası son bulunuyor."
 
"Bir dağda mahsur kalıp, hayatta kalmaya çalışan sekiz arkadaştan her birini kontrol edeceksiniz ve onlar için seçimler yapacaksınız. Bu seçimlerde her eylemde, bir kitabı almak gibi küçük seçimlerden, büyük ahlaki ikilemlere kadar her şeye dikkat edeceksiniz. Örneğin, bir arkadaşınızı başından vurma kararı alabiliyorsunuz"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler