PS4’e Watch Dogs 2 Demo Geldi, Xbox One İçin de Yolda

17.01.2017 23:23 Burak Oruç


     Kasım 2016’da çıkış yapan Watch Dogs 2 serinin ilk oyununa göre daha başarısız bir çıkış yapmıştı ve çıkışından kısa bir süre sonra indirime girmişti. Watch Dogs 2’nin fiyatı şu anda PS Store’da 40$’a düşmüş durumda.

    Yayınlanan demoda oyunun tamamına erişime açık, çevrimiçi özellikler ve online co-op modları da erişime açık durumda. Ancak demo bizlere yalnızca üç saat oynama hakkı veriyor, üç saatlik sınırsız erişim sunan demo deneyimini yaşadıktan sonra oynamaya devam etmek isterseniz oyunun tam sürümünü satın almanız gerekiyor. Online özelliklerin PS4’te Plus, Xbox One’da Live Gold üyeliği gerektirdiğinin de altını çizelim.

    Watch Dogs 2 demo Playstation 4 için yayınlanmış durumda. Xbox One’a 24 Ocak’ta gelecek olan demonun PC’ye çıkıp çıkmayacağına dair bir bilgi henüz yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 9 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler