PS4'te PSN Oyunlarını Daha Hızlı İndireceğiz

20.09.2013 11:42 Alkan Adakaner


    Playstation 3'teki oyun indirme hızının düşük olduğunu mu düşünüyorsunuz? Açıkçası Türkiye şartlarında böyle bir düşünceye sahip olmak kolay değil, ama anlaşılan yurtdışındaki bazı oyuncular böyle düşünüyor.
 
    Twitter üzerinden Shuhei Yoshida'ya "4 saattir GTA V'i indirmeye çalışıyorum, ama hala %30'dayım. Umarım Playstation 4'te daha hızlı oyun indirebilirim" diye yakının bir kişiye Yoshida "Öyle olacak" yanıtını verdi.
 
     Yeni nesilde dijital satışlarının daha büyük önem kazanacağını göz önüne alırsak bu açıklama özellikle yurt dışındaki oyuncuları fazlasıyla memnun edecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi 23 Eylül Görsel Roman Oyunu KANADE, PC için Duyuruldu 23 Eylül Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu 23 Eylül Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi 23 Eylül PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor 23 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler