PS5 Ön Siparişleri PS4'ten Çok Daha Yüksek

28.10.2020 00:33 Gazali Çetinkaya

 
Reuters'a konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan'ın belirttiğine göre PlayStation 5 ön siparişlerine olan talep çok çok fazla.

PlayStation 5'in ABD'de ön siparişe açıldığı ilk 12 saatteki satış miktarı, PlayStation 4'ün ABD'de ön siparişe açıldığı ilk 12 haftadaki satış miktarı ile aynı seviyede.

Jim Ryan, çıkış gününde herkese yetecek kadar PlayStation 5 olmayabileceğini ifade etti. Yine de satın alma sezonu olan yıl sonuna kadar yeterli stok sağlamak için olabildiğince çok çalışacaklar.
 
Jim Ryan ayrıca Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti oyun stüdyo bölümünü büyütmeye devam edeceğini söyledi. Bunu birleşmeler ve satın almalar ile yapmayı planlıyorlar. Organikten kasıt, örneğin Insomniac Games gibi bir süre birlikte çalıştıkları stüdyoları bünyelerine katmak istiyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler