PS5 Özel Oyunu Returnal'ın Geliştirici Günlüğü Yeni Oynanış Görüntüleri İçeriyor

08.01.2021 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Housemarque, roguelike TPS oyunu Returnal için HouseCast geliştirici günlüğü serisinin üçüncü bölümünü yayınladı ve oyundan yeni oynanış görüntüleri de içeriyor.
 
Finli stüdyo daha önce Resogun, Nex Machina ve Dead Nation gibi 2D veya üstten görünümlü arcade tarzda oyunlar piyasaya sundu. Returnal ile birlikte üçünü şahıs bakış açısına geçiyorlar ve oyunun yönetmeni Harry Krueger bu geçiş sürecinde yaşananlardan bahsediyor ve Returnal'ı geliştirirken ekip için en önemli unsurun oynanış olduğunu belirtiyor.
 
Harry Krueger ayrıca oyunun kullanacağı DualSense kontrolcüsünün uyarlanabilir tetikler özelliklerine değindi. L2 tuşu iki farklı işlev görecek. Yarım basarak nişan alabilecek ve tam basarak silahın alternatif ateşleme moduna geçebileceksiniz. Klasik kontrol şeması isteyenler için oyun tamamen özelleştirilebilir kontrollere sahip olacak. Dokunsal geri bildirim ise anı parçalarını keşfederken veya silahları ateşlerken oyun içindeki küçük ve büyük eylemleri hissetmenizi sağlayacak. 
 
Returnal 19 Mart 2021'de 619,00 TL / $69.99 / €79.99 fiyattan PlaySation 5 için çıkış yapacak.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler