PS5 Yeni Reklam Videosu (Türkçe Dublaj)

28.10.2020 15:41 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni bir reklam videosu paylaştı.

Amerikalı rapçi ve geçtiğimiz hafta PlayStation ailesine stratejik kreatif partner olarak katılan Travis Scott tarafından seslendirilmiş.
 
Sony Interactive Entertainment'ta pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Eric Lempel tarafından belirtilene göre "Çıkış için hedefimiz her zaman epik ve ikonik bir hissiyat veren bir reklam oluşturmaktı. Sınırlı zorlama arzumuzu tanıtan ve PlayStation 5 ile yaşayacağınız benzersiz deneyimler için heyecan uyandıran bir reklam."
 
"Reklamın teması keşif hakkında. İster oyunlarda olsun ister günlük yaşamda olsun hepimizin içinde yeni olasılıkları keşfetme arzusu vardır. Hepimiz, daha önce hiç gitmediğimiz yerlere gitmek ve hiç görmediğimiz şeyleri görmek isteriz. Bilinmeyenin eşiğinde duran ve olağanüstüne ulaşmak için sınırları zorlayan kaşifler için hikayeler anlatıyoruz."
 
PlayStation 5 diskli sürüm Türkiye'de 19 Kasım'da 8299 TL fiyattan çıkacak. Dijital sürüm Türkiye'ye 2021'de gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler