PS5'e ikinci Büyük Sistem Güncellemesi 15 Eylül'de Geliyor

14.09.2021 20:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5'in ikinci büyük sistem yazılımı güncellemesinin 15 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Yeni yazılım güncellemesi M.2 SSD depolama desteğini,  TV hoparlörleri için 3D ses desteğini ve daha fazlasını beraberinde getiriyor.
 
Öne çıkan yenilikler 

PS5 Eylül Güncellemesi, oyuncuların oyun ve konsol deneyimlerini kişiselleştirmesini ve yönetmesini her zamankinden daha kolay hale getiren yeni UX geliştirmelerini içeriyor.
 
Kontrol Merkezi özelleştirmesi: Oyuncular artık ekranın alt kısmından hangi kontrollerin gizleneceğini ve gösterileceğini yeniden düzenleyebilecek veya seçebilecek.

Geliştirilmiş Oyun Merkezi: Oyuncular artık Kontrol Merkezindeki Game Base'den arkadaşlarına ve Partilere kolayca ulaşabilecek ve iletişime geçebilecek.
 
PlayStation Now çözünürlük seçme ve bağlantı testi aracı: PlayStation Now aboneleri, oyun akışı için tercih ettikleri video çözünürlüğünü (720p veya 1080p - oyuna bağlı olarak değişebilir) seçebilecek. Oyuncular ayrıca bağlantı testi aracı ile bağlantı sorunlarını giderebilecek.
 
PlayStation 5 Eylül Güncellemesi ayrıca oyuncuların yerleşik TV hoparlörleri aracılığıyla 3D ses deneyimi yaşamaları için destek ekleyecek. 
 
Ek olarak yarından itibaren PlayStation 5 konsol sahipleri, konsoluna harici bir M2 SSD ekleyebilecek.
 
Diğer tüm detaylara göz atmak için buraya tıklayın. 
 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler