PSN Oyuncuları 2012'nin En İyilerini Seçiyor

Journey bu listeden birden fazla ödülle çıkacağa benziyor.
19.02.2013 19:27 Samet Konuksal


    Sony'nin geçtiğimiz senelerde de uyguladığı PSN Gamers' Choice Awards etkinliği bu sene de yapılıyor. Sony, PSN oyuncularına 2012'nin en iyilerini seçtiriyor.
 
    Bugünden itibaren başlayarak 26 Şubat'a kadar sürecek olan oylamada PSN kullanıcıları, aşağıdaki listede yer alan oyunların mağaza sayfasına gidip oyunla ilgili sunulan Gamers' Choice Awards temasını indirerek oylama yapabilirler. Yayınlanan 10 farklı kategoride lider gelen oyunlar, PS Plus üyelerine indirimli olarak sunulacak.
 
İşte kategoriler ve adaylar;
 
En İyi PS3 Oyunu: Borderlands 2 (PS3), Assassin’s Creed 3 (PS3), PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3)
En İyi PSN Oyunu: Journey (PS3), The Walking Dead – Season Pass (Episodes 1 – 5) (PS3), Sound Shapes (Cross-Buy) (PS3/PS Vita)
PSN'e Özel En İyi Oyun: Journey (PS3), Tokyo Jungle (PS3), The Unfinished Swan (PS3)
En İyi PS Vita Oyunu: Gravity Rush, Super Stardust Delta, Tales From Space: Mutant Blobs Attack
En İyi PSP Oyunu: Growlanser Wayfarer of Time, Unchained Blades, Ragnarok Tactics
En İyi PlayStation Klasiği: Legend of Dragoon (PS3/PSP), Shin Megami Tensei: Persona 3 FES (PS3/PSP), Grand Theft Auto: San Andreas (PS3)
En İyi minis Oyunu: Velocity (PS3/PSP), Wizorb (PS3/PSP), Canabalt (PS3/PSP)
En İyi PS Move Oyunu: Tiger Woods PGA Tour 13 (PS3), Counter-Strike: Global Offensive (PS3), Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier (PS3)
En İyi Multiplayer Oyun: Counter-Strike: Global Offensive (PS3), SkullGirls (PS3), Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013 (PS3/PS Vita)
En İyi Bağımsız Oyun: Journey (PS3), Sound Shapes (Cross-Buy) (PS3/PS Vita), Rainbow Moon (PS3)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler