PSN'de Indie Games Kategorisi Açılıyor

Bağımsız Oyunlar kategorisi gerçekten de iyi düşünülmüş
08.05.2013 09:16 Alkan Adakaner


     Sony'nin son dönemlerde bağımsız oyunlara (Indie Games) büyük önem verdiğini görüyoruz. Playstation 3, PS Vita ve Playstation 4 için çok sayıda bağımsız oyunlar da duyuran Sony şimdi Playstation Network'te yepyeni bir kategori açıyor.
 
    Artık Playstation platformlarındaki bağımsız oyunlar yeni "Indie Games" kategorisinde karşımıza çıkacaklar. Böylece Journey, The Unfinished Swan, Thomas Was Alone ve Guacamelee! gibi oyunları aynı başlık altında görme şansımız olacak. Bu kategori şu an bazı bölgelerde yayında, kısa sürede bütün bölgelerde yayında olacak.
 
    US ve EU PSN'de bu açılışı kutlamak için Retro City Rampage için %50 indirim yapılırken, Papo & Yo için ise %40 indirim yapıldı.  Zombie Tycoon II de Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak veriliyor. Gerçekten de güzel gelişmeler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler