PSP 2 için Yeni Bir Tasarım Ortaya Çıktı

25.01.2011 12:21 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun yeni el konsolu 3DS'in çıkışının yaklaşması ile birlikte artık Sony'nin de gerekli adımı atması bekleniyor. Uzun süredir dedikodu olarak dolaşan PSP 2, şu sıralar en çok konuşulan konuların başında geliyor. Zira Sonyu'nin 27 Ocak'ta yani iki gün sonra gerçekleştireceği lansmanda, PSP 2'nin duyurulması bekleniyor.
 
     Peki PSP 2 nasıl bir tasarım ile karşımıza çıkacak?
 
     Bu konuda bildiğiniz gibi bir çok hayran yapımı resim ve tasarım ile karşılaştık. Son dönemde ise tek bir tasarımın PSP 2 olabileceği konuşuluyor, hatta bu tasarıma kesin gözü ile bakılıyordu. Bugün ise Kotaku yepyeni bir PSP 2 tasarımını daha ortaya çıkardı. 
 
    Ortaya çıkan bu yeni tasarımda, öncekinde olduğu gibi kızaklı bir sistem olduğu gözüküyor. Buna rağmen analog yerleri ve tuş dağılımı diğer tasarıma göre farklılık göstermiş. Ayrıca 32 GB SD kart ve PSP 2 damgalı Memory Stick'te dikkat çekiyor. Tasarımda en dikkat çeken nokta ise dokunmatik ekranlar için kullandığımız kalem oluyor.
 
     Resmi bir açıklama olmadığı için dedikodu olarak kabul edebileceğimiz bu yeni tasarıma aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler