"PSP Çıkışından Beri Lanetliydi"

19.11.2010 13:40 Talha Aynacı

 
 
     Güçlü grafikler, büyük ekran ve daha fazlası...50 milyon satış rakamına ulaşan PSP'nin aslında neden beklenen etkiyi yapamaması halen tartışılıyor.
 
     Bu tartışmaya ise PSP'nin birinci sınıf oyun yapımcı ekibi Ready at Dawn'da ilginç bir açıklama ile katıldı. Çıktığı 2004 yılında marketlerde beklenen etkiyi gerçekleştirmekten uzak bir görüntü çizen PSP, Ready at Dawn'a göre "lanetli" !
 
"Konsol henüz çıkmadan lanetlenmişti. En büyük problem de bu lanetti. Gerçek bir portatif oyun konsolu ve wi-fi'a sahip olmasına rağmen iletişimi olan bir cihaz dememizi engelleyecek bazı sebepler var."
 
     EDGE dergisine verdikleri röportaj esnasında PSP2'nin varlığını kabul eden Ready at Dawn ekibi, Sony'nin el konsolu piyasasında ki bu ilk tecrübesiyle ( PSP- PSP Go!) pek çok deneyim edindiğini, ilerili dönemlerde bu deneyimden yola çıkarak daha başarılı işlere imza atacağını dile getirdi.
 
 
Kaynak 
 
 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler