PSP Go, Avusturalya'da 1000 Adet Sattı

İlk haftasında 1000 adet satılması iyi mi kötü mü biz pek karar veremedik.
20.10.2009 18:27 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan ve içerdiği özellikler nedeni ile bir çok tartışmanın odak noktası haline gelen PSP Go'nun Avusturalya'da ilk haftasında 1000 adet sattığı açıklandı.
 
Bazı oyun satıcılarının PSP Go'yu stoklarında barındırmayacağını açıklamasının üzerine piyasaya çıkan konsolun satış rakamları merakla beklenmeye başlanmıştı. İşte o rakamların ilki Avusturalya'dan geldi.
 
Sony'nin Avusturalya yönetiminden Michael Ephraim, PSP Go'nun ilk haftalık satış rakamı ile ilgili olarak "1000 adetten az değil ama fazla olduğunu söyleyebilirim." diyerek konsolun tam satış rakamını ise açıklamadı.
 
Bakalım PSP Go'nun diğer ülkelerdeki satış rakamları hangi seviyede olacak?
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler