PSP Go'da Fiyat İndirimi Resmi Olarak Başlıyor

25.10.2010 12:01 Alkan Adakaner


 
     Bir süredir Amerika ve Avrupa'da PSP'de fiyat indirimi yapılacağına dair haberler geliyordu, fakat Sony bu fiyat indirimini resmi olarak onaylamıyordu. Sonunda beklenen gerçekleşiyor. İlk hamle Sony'nin Japonya merkezinden geldi.
 
     Duyuruya göre PSP go Japonya'da yarından itibaren 16.800 Yen yani 200 dolardan satılacak. Diğer PSP modellerinde de benzer bir indirim yapılması bekleniyor.
 
      Avrupa ve Amerika için herhangi bir fiyat indirimi hala Sony tarafından onaylanmadı, ama Japonya'dan sonra indirim gelmemesi çok zor gibi görünüyor.  PSP 2 haberleri ve 3DS'in piyasaya çıkacak olması bu indirimde önemli rol oynadı diyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 24 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler