PSP Japonya'da 15 Milyonu Geçti

15.09.2010 10:24 Alkan Adakaner


 
     Sony'nin taşınabilir cihazlar pazarına ilk adımı olan Playstation Portable (PSP) satış rakamları ile firmayı memnun ediyor.
 
       Taşınabilir oyun aletleri pazarındaki rakibi Nintendo'nun DS adlı cihazı her ne kadar açık ara önde olsa da Sony'nin Japonya'da 15 milyon adet PSP satmayı başardığı Famitus tarafından açıklandı.
 
     Yaklaşık 6 yıldır piyasada olan PSP, Sony'nin Temmuz ayındaki açıklamasına göre dünya çapında 48.6 milyon adet satmıştı. Korsan yazılıma karşın cihazın bugüne kadarki toplam oyun satışı ise 214.1 milyon adet olmuş.
 
     Nintendo'nun 3DS adlı güçlü ve ilgi çekici cihazını duyurmasından sonra Sony'nin de yeni PSP modelini duyurması şaşırtıcı olmayacaktır.
      
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler