PSP İçin Dijital Çizgi Roman Desteği Sona Erdi

PSP ile dijital roman okuyan belirli bir kesim olduğu biliniyor.
07.07.2011 11:26 Levent Polater

 
    Sony'den çizgi roman severleri üzecek bir duyuru. Sony, son yaptığı duyuru ile artık PSP için Digital Comics (Dijital çizgi roman) desteğini kaldıracağını açıkladı.
 
     Playstation Store direktörü Grace Chen, daha sonra yeni Sony cihazları için dijital çizgi roman desteğinin geleceğini söyledi ancak bu konuda PSP'ye artık "elveda" deme vaktinin geldiğini söyledi. Desteğin Vita'ya gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.
 
    Servis için daha önce yayınlanan çizgi romanlar hâlen yayında olmaya devam edecek. Ancak bundan sonra yeni çizgi roman göremeyeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler