PSP'de Skype Kullanımına Devam

PSP 2'de büyük ihtimalle Skype kullanılamayacak
12.05.2011 10:29 Alkan Adakaner


      Microsoft'un 8.5 milyar dolar karşılığında Skype'ı satın alması son dönemlrin en çok konuşulan olaylarının başında geliyor. Bu teknolojiyi Xbox Live ve Kinect ile uyumlu hale getirecek olan yazılım devi "Microsoft'un olmayan platformları" da desteklemeye devam edecek.
 
     Bildiğiniz gibi Sony'nin PSP'si de Skype desteğine sahip. Microsoft'un Skype'ı satın almasından sonra PSP oyuncularının kafasında Skype'ı kullanıp kullanamayacakları konusunda soru işaretleri belirmişti. Gelen bilgilere göre bu konuda bir sorun yaşanmayacak ve PSP sahipleri Skype kullanımına devam edecekler.
 
     Yine de PSP 2'de (NGP) durum değişebilir ve Microsoft, Skype'ı zaten çok güçlü olan Xbox Live servisine özel (sadece oyun dünyası için konuşursak) duruma getirebilir. PSP'nin ömrünün son dönemlerinde Skype'ın kullanımı Microsoft'un umursamadığı bir durum olsa gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler