PSPgo Alana Assassin's Creed veya LittleBigPlanet

20.02.2010 20:40 Alkan Adakaner


  
 
     Sony PSPgo satışlarının beklentilerin altında kalmasından dolayı konsola özel promosyonlar yapmaya devam ediyor. Bu defa Amerika için geçerli bir kampanya var.
 
     21 Mart tarihine kadar yeni bir PSPgo alırsanız, konsolla birlikte alacağınız Redeem Code sayesinde LittleBigPlanet PSP veya Assassin’s Creed: Bloodlines'ı ücretsiz olarak PSP store'dan indirebileceksiniz.
 
     21 Mart tarihinde bitecek kampanya sonrası 31 Mart tarihine kadar bu oyunları Playstation Store'dan indirmek zorundasınız. Tabi oyunları indirmek için PS Store üyeliğinizin de olması değil olarak şart.
 
     PSPgo UMD çalıştırmadığı için oyuncuların pek ilgisini çekememişti, hatta bazı marketler PSPgo satmayı bu nedenle reddetmişlerdi.
 
     Bakalım Sony'nin kampanyaları konsolun satış rakamını ne kadar hareketlendirecek. Zira sadece Amerika'da değil bütün dünya çapındaki satışlarda Nintendo DS açık ara önde bulunuyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler