PS All-Stars Battle için Denge Güncellemesi

17.03.2013 10:11 Alkan Adakaner


    Sony'nin önemli karakterlerini (ve diğer firmalardan karakterleri de) bir araya getiren dövüş oyunu PlayStation All-Stars Battle Royale'in Zeus ve Isaac'i de oyuna dahil edecek güncellemesinin 19 Mart'ta yayınlanacağını daha önce bildirmiştik. Anlaşılan bu tarihte oyunun dengeleri de değişecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre PS All-Stars Battle Royale'de bazı denge sorunları giderilecek. Örneğin havadan iner inmez yapılan süper veya normal hareketleri artık çok az da olsa daha geç yapmanız gerekecek.
 
    Bunun yanı sıra çok sayıda karakter için denge sorunlarının giderileceği belirtiliyor. Bu denge güncellemesi çok ince ayrıntıları düzeltiyor, ama oynanabilirliğe etkisi büyük olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler