PS All Stars Battle Royale İçin Beta Geliyor

02.08.2012 21:58 Samet Konuksal


   Playstation'a özel oyunların yanı sıra oyun dünyasının beğenilen karakterlerini bir araya toplayan Playstation All-Stars Battle Royale'i erkenden oynama fırsatı doğdu. Oyun için beta duyuruldu.
 
   Sony ve SuperBot'un yaptığı duyuruya göre, önümüzdeki sonbahar döneminde Playstation All Stars Battle Royale için bir beta düzenlenecek. Bu beta, bütün oyunculara açık olarak sunulacak, yani sizi davetiye peşinde koşturmayacak.
 
   Ayrıca oyunun betası, normal PSN üyelerinden önce ilk kez Playstation Plus üyelerine sunulacak. Net tarih henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler