PS Now Sistemi PlayStation 5'te de Olacak

16.10.2019 17:25 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz hafta resmen onaylanan ve ilk detayları verilen Sony'nin yeni nesil için hazırladığı konsol PlayStation 5, 2020'nin son aylarında çıkacak. Çok fazla bilgiye sahip olmasak da bilgiler yavaş yavaş geliyor. Sony çalışanı Yasuhiro Osaki bir röportaj sırasında yeni konsol ile ilgili bir detay daha paylaştı. 
 
Yasuhiro Osaki'nin açıklamasına göre, ülkemizde ne yazık ki kullanılamayan PlayStation Now sistemi PlayStation 5'te de bulunacak. Umarız güzel internet ile birlikte yeni nesilde biz de bu sistemi kullanmaya başlayabiliriz.
 
PlayStation Now sistemi temel olarak Stadia ile aynı şey. Oyunu stream ederek oynadığınız bu sistemde aylık belirli bir ücret karşılığında 700'den fazla PlayStation 2 ve PlayStation 3 oyunlarını oynayabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler