PS Phone Aralık'ta mı Duyurulacak?

25.11.2010 16:43 Ersin Kılıç


 
     Playstation Phone, kıaltılmış adı ile PS Phone söylentileri uzun süredir devam ediyor. PSP'nin çıkışından itibaren sürekli gündeme gelen bu söylentiler için en somut kanıt geçtiğimiz aylarda gelmiş ve PS Phone'a ait olduğu belirtilen bazı tasarımlar internete sızdırılmıştı. Peki Sony'nin henüz tam olarak açıklamadığı PS Phone ne zaman duyurulacak?
 
     İşte bu konu ile ilgili son zamanlarda haber sitelerinde bir hareketlilik başladı. Bazı kaynaklara göre PS Phone önümüzdeki ay yapılacak olan özel bir sunum ile tanıtılacak. Hatta bazı siteler bu özel sunumun 9 Aralık 2010'da yapılacağını dahi söylüyor.
 
     Fransız kaynaklı bir site olan Nowhereelse sitesine göre de Sony, 9 Aralık'ta özel bir sunum gerçekleştirecek. Pocketgamer sitesi de "Son 10 yılın en çok beklenen olayı" diye lanse ettiği PS Phone için aynı tarihi doğrulamış. Bakalım bu tarihe bu kadar kısa bir süre varken Sony'den resmi bir açıklama gelecek mi?
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 70 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler