PS Plus Classics Kütüphanesine Disgaea: Afternoon of Darkness Oyunu Geliyor

19.07.2022 20:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Orijinal Disgaea: Hour of Darkness'ın PSP versiyonu olan Disgaea: Afternoon of Darkness PS Plus Classics kütüphanesine geliyor. Oyun, PSP Emulator başlığı altında listeleniyor. Disgaea: Afternoon of Darkness, PlayStation Plus Premium aboneleri için Classiscs Kataloğu'nun bir parçası olarak görünecek.
 
Disgaea: Afternoon of Darkness'ın 30 Haziran'da geleceği gösteriliyor. Şu anda Temmuz ayında olduğumuzdan dolayı tarihin güncellenmemiş ve yanlış olduğu görülüyor. Dolayısıyla yakında oyunun sayfasının güncellenmesi bekleniyor.
 
Disgaea: Afternoon of Darkness, bir amaç uğruna savaşan Prens Laharl ve onun tuhaf uyumsuzlar grubunun hikayesini anlatıyor. 
 
PS Store sayfası
 
https://store.playstation.com/ja-jp/concept/10005281

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler