PS Plus Mart 2020 Oyunları İndirmeye Açıldı

03.03.2020 14:11 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment'ın bu ay PlayStation Plus abonelerine sunduğu ücretsiz PlayStation 4 oyunları indirmeye açıldı.

Shadow of the Colossus remake ve Sonic Forces'ı şu andan itibaren 7 Nisan'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu tarihten önce kütüphanenize eklediğiniz takdirde PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği süre boyunca oyunları oynamaya devam edebileceksiniz.
 
PS Store: Shadow of the Colossus remake
PS Store: Sonic Forces
 
PlayStation Plus ile ilgili başka bir haber ise 1 Mayıs 2020 itibarıyla Türkiye'deki PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları pazar koşulları nedeniyle yükselecek. Detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler