PS Store'da The Last of Us Part II Dinamik Teması Çıktı

28.09.2017 19:55 Gökhan Yılmaz

 
      The Last of Us Part II, özellikle PlayStation oyuncularının en çok bekledikleri yapımlardan bir tanesi ve PS4 menülerini bu oyunun teması ile süslemek isterler eminiz ki. Fakat 3$ gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.
 
    Tema arka fon sesleriyle birlikte yeni oyundan bir mekanla süsleniyor. Naughty Dog her sene Outbreak Day Celebrations adı altında salgının yayılmaya başladığı günü kutluyor ve bu tema da bunun bir parçası. Tabii Sony bu konuda hayranlara bir kıyak geçerek ücretsiz bir şekilde sunsaydı çok daha hoş olabilirdi. Ayrıca bununla birlikte The Last of Us Remastered ve DLC paketi de indirime girmiş.
 
     Dinamik temanın PlayStation Store linkine buradan ulaşabilirsiniz. Umarız en kısa zamanda bu mekanlarda dolaşma fırsatı buluruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler