PS Vita Üretimi Japonya'da 2019'da Sona Erecek

20.09.2018 11:39 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment kıdemli başkan yardımcısı Hiroyuki Oda Tokyo Game Show 2018'de Famitsu'ya yaptığı açıklama ile Japonya'daki PlayStation Vita üretiminin 2019'da sona ereceğini doğruladı.

"Şu anda yeni bir taşınabilir el cihazı ile ilgili herhangi bir planımız yok. Japonya'da PlayStation Vita'yı 2019'a kadar üreteceğiz, 2019'da dağıtımı sona erecek." dedi Hiroyuki Oda.
 
Ek olarak, Hiroyuki Oda dün duyurulan PlayStation 1'in mini versiyonu PlayStation Classic'in Japonya ve Batıda bazı oyunların farklılık göstereceğini de doğruladı. Hiroyuki Oda her bir oyunun popülaritesi, hayran sayısının çokluğu ve PlayStation markasını temsil etmesi temel alınarak çok dikkatlice seçileceğini ekledi. PlayStation Classic hakkındaki ilk detaylara buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler