PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında

15.06.2024 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
KRAFTON, Inc., hem Dereceli moda bir dizi önemli yenilik getiren hem de yayınladığı Geliştirici Mektubu’nda detayları açıklanan HMS Dengelemesi’ni içeren PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi'ni duyurdu. Bu değişiklikler, oyunculara daha rekabetçi ve gelişmiş bir Savaş Alanı sunarak oyun deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.
Güncellemeyle ilgili önemli başlıklar şu şekilde:
 
Dereceli Mod Yenilikleri:
 
- Yenilenmiş Sıralama Puanı (RP) Sistemi: RP sistemi, bireysel oyuncu performansını daha iyi yansıtacak şekilde yenilendi ve ilerlemeyi daha zorlu ve ödüllendirici hâle getirdi.
- Kademe Koruma: Oyuncuların kademeleri artık yeni bir kademeye ulaştıktan hemen sonra düşmeyecek. Bu da yeni kademeye uyum sağlamaları ve mevcut kademelerini korumaları için bir tampon görevi görecek.
- Sezon Ödülleri Güncellemesi: Oyuncuları daha üst kademelere yükselmeye ve yüksek performanslarını sürdürmeye teşvik edecek birbirinden cazip sezon ödülleri yolda.
 
HMS Dengelemesi ve diğer silah güncellemeleri:

- Silah Dengeleme: Aralarında AUG, Dragunov ve HMS'lerin de bulunduğu çeşitli silahlar, daha dengeli bir savaş deneyimi sağlayacak ve farklı oyun tarzları ile stratejilere hitap edecek şekilde ayarlandı.
- Geri Tepme ve Kullanım İyileştirmeleri: Silah geri tepmeleri ve kullanımının daha akıcı ve duyarlı bir atış deneyimi sunacak şekilde iyileştirmesinin yanı sıra çatışmalar sırasındaki genel his ve kontrol artırıldı.
 
Güncelleme Raporu'nu izleyerek PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi'nin ana hatlarına göz atabilir veya resmî web sitesinden güncelleme notlarının tamamını okuyabilirsiniz. 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler