PUBG Corporation, PGS: Berlin Etkinliğini Corona Virüsü Sebebiyle Erteledi

10.02.2020 17:54 Gazali Çetinkaya

 
PlayerUnknown's Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corporation, Nisan ayında düzenlenmesi planlanan PGS: Berlin espor etkinliğini corona virüsü sebebiyle ileri bir tarihte ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı.

PUBG Corporation tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde:
 
"PUBG Corporation, aktif bir şekilde, Dünya Sağlık Örgütü tarafından acil durum olarak ilan edilen ve güncel bir şekilde yayılan corona virüs haberlerini takip ediyor.

Oyuncularımızın, çalışanlarımızın ve taraftarların sağlık ve güvenliğini önceliğimiz olarak alıyoruz ve Nisan ayında gerçekleşecek PGS: Berlin etkinliğini ileri tarihe ertelemek gibi zor bir karar veriyoruz. Tarihler ve bölgesel elemeler de bu değişiklikten etkilenebilir. 2020’de gerçekleşecek dört büyük PUBG global esports etkinliğinde bir değişiklik olmayacaktır ve etkinliğin ne zaman yapılabileceğine ilişkin seçenekleri aktif bir şekilde araştırıyoruz.

Espor taraftarları, oyuncular ve çalışanlarımız için en iyi seçenekleri araştırırken, sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 31 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler