PUBG EMEA Championship: Fall Büyük Finallerine Geri Sayım Başladı

19.10.2023 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
KRAFTON, Inc.'in ev sahipliği yaptığı çevrimiçi bir PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası olan PUBG EMEA Championship Büyük Finalleri: Fall (PEC: Fall), 20-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ve üç gün sürecek. EMEA bölgesinin en iyi 16 takımı, şampiyonluk ve 100.000 dolarlık ödül havuzundan pay almak için kıyasıya rekabet edecek. Turnuva, takımların PUBG Global Championship (PGC) Puanları kazanmaları ve Kasım ayında düzenlenecek PUBG: BATTLEGROUNDS espor ekosisteminin en prestijli turnuvası PGC 2023'te yer almaları için son şans.
 
Tayland'ın Bangkok kentinde düzenlenecek PGC 2023'e EMEA bölgesinden yedi takım katılıyor olacak. Twisted Minds, iki PUBG Global Series (PGS) etkinliğindeki performansıyla şimdiden turnuvadaki yerini garantiledi. PEC: Fall’un galibi ve en üst sırada yer alacak beş takım da PGC 2023 şampiyonu olabilmek için mücadeleye katılacak.
PEC: Fall Playoff Özeti 
 
 
 
Play-off'larda 24 takım yer aldı ve aralarından 16’sı Büyük Finallere katılmaya hak kazandı. Bunların arasında FUT Esports ile Üst Grup aşamasında hakimiyet kuran FaZe Clan da var ve her iki takım da kazandıkları üç “Çorba Parası”yla göz doldurdular. Natus Vincere, Twisted Minds, Entropiq ve HOWL da Üst Grup aşamasında ilk sekizi tamamlayarak Büyük Finaller’de yer almaya hak kazandı.

SARVEM ESPORTS, Digital Athletics ve Acend Club ise Alt Grup aşamasına düşerek 12 maçlık bir setle finale yükselmek için mücadele etmek zorunda kaldı. SARVEM, dört Çorba Parası ve toplam 73 kill ile Alt Grup aşamasının tartışmasız lideri oldu. Büyük Finallerde Question Mark and The Woo'yu, We Live Again, PCIFIC esports, POD Samolet, BAD BOYS ve Bumble Squad gibi S-kademe turnuvalara yeni katılan bazı oyuncularla birlikte PEC: Fall şampiyonu olabilmek için EMEA bölgesinin en iyi takımlarıyla mücadele ederken izleyeceğiz.
 
PEC: Fall Büyük Finalleri Yayın Detayları
 
 

Oyunseverler maçları resmi PUBG: BATTLEGROUNDS Twitch ve PUBG Esports YouTube kanallarından canlı olarak izleyebilirler. Bu kıran kırana mücadelenin her adımında izleyicilere rehberlik edecek PUBG: BATTLEGROUNDS caster’ları ise Sam "Tech Girl" Wright, Marten "Avnqr" Gøth, James "Kaelaris" Carrol, Richard "Saga" Sharples, John "JorosaR" Sargent ve Tobias “TheNameIsToby” Wiinblad olacak.

Maçlar aynı zamanda resmi PUBG: Battlegrounds TR YouTube ve Twitch kanallarından Türkçe olarak da izlenebilecek. Turnuvayı sunacak isimler arasında Mustafa "Fanius" Gültekin, Timur "Timurleng" Günay, Arda "Tropik" Bayram, Özgür "root" Alagül, Utku "Utimik" Taşyürek, Buğrahan "Enkaz" Şevke ve Oğuzhan "Canalem" Can yer almakta.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler