PUBG Evreninde Geçen Yeni Bir Oyun Konsollar ve PC için Geliştiriliyor

19.01.2021 09:32 Gazali Çetinkaya

 
Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın 2022'de çıkacak tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol ile birlikte PUBG evreni genişleyecek ve görünüşe göre bir başka PUBG oyunu daha geliyor.

Bloomberg'in haberine göre PUBG ile ilişkili yeni bir oyun konsollar ile PC için geliştiriliyor ve bu yıl çıkması planlanıyor. Mobil için de yine bu yıl çıkacak bir battle royale oyunu yolda.
 
Ayrıca bir animasyon projesinin yapım aşamasında olduğu ve bununla ilgili stüdyo satın almalarının muhtemel olduğunu belirtildi.
 
Bluehole, PUBG Corp ve The Callisto Protocol'ün yayıncısı Striking Distance, Güney Kore merkezli şirket Krafton'un bünyesinde bulunuyor. Bloomberg, Krafton'un bu yıl içinde halka açılacağını ve değerinin 27.2 milyar dolar olabileceğini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler