PUBG Nations Cup 2023 Kapsamında Milli Takımımız ile Özel Röportaj Gerçekleştirdik

17.09.2023 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Bildiğiniz üzere şu anda 16 ülkenin mücadele ettiği PUBG Nations Cup (PNC) 2023 devam ediyor. 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen bu turnuvada tüm dünya takımları yer alıyor ve biz de bu kapsamda ülkemizi temsil eden oyuncularla özel bir röportaj gerçekleştirdik. Röportaj kapsamında önemli soruların yanıtını aldık.
 
İşte röportaj detayları:
 
 
 
- BSC: Turnuvadaki hedeflerinizle başlamak istiyorum. Tabii ki her takımın en büyük arzusu şampiyonluk. Ancak günün sonunda tek bir takım bunu başaracak. Kendinizi şampiyonluğa ne kadar yakın görüyorsunuz?

- APOCALYP: Bu seneki PNC’ye bütün oyuncular ve koç olarak iyi bir hazırlık yaptık. Her takım gibi zirveye oynayacağız ancak bu sezon kâğıt üzerinde şampiyonluğa en yakın takımlardan biriyiz.

- THEMAD: En iyi 5 takımdan birisi olduğumuzu düşünüyorum. Az hata yaptığımız ve formda olduğumuz bir finalde şampiyonluk bizim için gerçek bir hedef olur.

- CODEMARCO: Hedefimiz şampiyonluk ve takım olarak uyum sürecini aştığımızı düşünüyorum. Ancak bu oyunda rakiplerin de güçlü olduğunu unutmamak lazım. Zorlu bir mücadele bizi bekliyor.

- LAHZA: Şampiyonluğu alabileceğimizi düşünüyoruz. İletişim açısından sıkıntı çekmeyeceğiz. Tabii ki çok zorlu rakiplerimiz bizi bekliyor ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız.

- SCOF1ELD: Takımı, şampiyonluk için en güçlü adaylardan biri olarak görüyorum.
 

 
 
 
- BSC: E-spor takımı olmanın gerekliliklerinden biri de hiç şüphesiz birlikte oynama pratiği. Ancak turnuvaların atmosferi elbette daha farklı. Bu turnuva özelinde veya rakiplerinize yönelik ekstra bir çalışmanız oldu mu? Turnuvaya hazırlık süreciniz nasıl geçti?

- APOCALYP: Rakiplerimizin oyun tarzlarını değerlendirmek tabii ki de öncelikli stratejimiz oldu. Kendi oyun tarzına sahip olduğumuz için uyum sürecini hızlıca çözmeye çalıştık.
CODEMARCO: Turnuvada işler antrenman maçları gibi olmuyor takımlar yaşamak için ellerinden geleni yapıyor. Strateji olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sürekli antrenman yaptık, şimdi meyvesini almamız lazım.

- THEMAD: Genel olarak iletişim ve birbirimizin oyun tarzına uyum sağlamak için antrenmanlar yaptık. Turnuva özelindeyse turnuvalara yeni gelen Vikendi haritası için hazırlık yaptık.

- LAHZA: Turnuvaya hazırlık sürecimizde biz takım olarak gittiğimiz için Marcoyu takımımıza adapte etmek için haftada 4 gün çalışma programından geçtik. Verimli olduğunu düşünüyorum.

- SCOF1ELD: Turnuva özelinde Marco’yla beraber haftalık bir program ayarlayarak takıma adapte olmasına çalıştık. Rakiplerimizi de oynanış tarzlarına göre analiz ettik. Hazırlık sürecimiz kısa olsa da ön hazırlığımızı gayet iyi yaptığımızı düşünüyorum.
 

 
 

- BSC: Maç stratejinizi belirlerken hangisi sizin için daha öncelikli; harita yapısına göre strateji belirlemek mi yoksa kendi oyun anlayışınızı tüm haritalar için en iyi hale getirmek mi?

- APOCALYP: İkisi de aşırı önemli ama kendi oyunumuzu haritaya en iyi şekilde sergilemek daha ön planda diyebilirim.
 
- THEMAD: Genel olarak kendi oyun tarzımızı her haritaya yansıtmak için çalışıyoruz ama espora yeni bir harita eklendiği zaman ilk olarak haritaya uyum sağlayıp devamında zamanla kendi oyunumuzu o haritalarda da uygulamaya başlıyoruz.

- LAHZA: Kendi oyun anlayışımızı her haritada empoze etmeyi başarabilmek istiyoruz ancak Vikendi gibi bilinmez bir harita olduğu için o konuda problem yaşayabiliyoruz.

- CODEMARCO: İkisi de diyebilirim.

- SCOF1ELD: Biz daha çok middle oyun tarzını benimsediğimiz için kendi oyun anlayışımızı tüm haritalarda en iyi hale getirmeye çalışıyoruz.
 

 
 
 
- BSC: Rekabetçi oyunlarda sizler gibi profesyonel olmak isteyen birçok oyuncu var ve bu turnuvada da sizi ilgiyle takip edeceklerine kuşku yok. Onlara neler söylemek istersiniz?

- SCOF1ELD: Sadece oyun oynayarak aim ısıtarak değil izleyerek ve pozisyon çalışarak daha çok gelişilebileceğine inanıyorum.

- CODEMARCO: Kesinlikle çok fazla antrenman yapsınlar izlemeyi ve araştırmayı da unutmasınlar.

- LAHZA: Eğer gerçekten çok iyi bir oyuncu olmak istiyorsanız hayatınızdan ödün vermeniz gerekiyor. Emek vermeniz, beyniniz ile oyunu oynamanız gerekiyor. Her şey aim’den ibaret değil.

- THEMAD: Çok çalışıp kendilerini geliştirsinler. Doğru tekniklerle çalışmakta çok çalışmak kadar önemli.

- APOCALYP: PUBG e spor konusunda en zor oyunlardan biri. Pes etmemeleri lazım bu yolda başarılı olmak yetmiyor devamlılık getirmek öncelik oluyor.
 


- BSC: Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

- APOCALYP: Bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım.
- CODEMARCO: Orada Türkiye için mücadele ederken birlik olalım istiyorum.
- SCOF1ELD: Takipçilerimize destekleri için teşekkür ederiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler