PUBG Türkiye, Düzenlediği İlk Topluluk Etkinliğini Duyurdu!

31.01.2019 20:02 Hamit Can Sayılgan

 
     PUBG Türkiye ekibi ilk kez düzenleyeceği topluluk etkinliğini duyurdu. PUBG Türkiye, 10 Şubat tarihinde Adeks İnternet Kafe'de Twitch TV yayıncıları Rammus53 ile Vitrains birlikte büyük ödüllü turnuva, soru-cevap etkinliği ve ödüllü çekiliş etkinliği düzenleyecek. 
 
Rammus53 vs. Vicrains
 
Rammus53’ün ve Vicrains’in aboneleri ve takipçileri arasından seçilen 16 takım 1080TI ödülü için rekabet edecek. Vikendi haritasında oynanacak olan turnuvada toplam 4 maç yapılacak. Maç başına, sıralama ve öldürme puanları en yüksek olan takım büyük ödülün sahibi olacak. Sıralamaya girecek diğer takımlar ise Logitech ürünleri kazanacak.
 
Turnuva Sistemi, Detaylar, Zorunluluklar
 
     Turnuvaya katılacak takımlar, buluşmaya ev sahipliği yapan Rammus53 ile Vicrains’in takipçileri arasından rastgele seçilecektir.
 
     Son başvuru tarihi 31 Ocak’tır. Başvuru detayları için yayıncıların kanallarını takip etmelisiniz. Tek bir yayıncı üzerinden başvuru yapmak zorundasınız. Kimin kazanmasını istiyorsunuz, iyi düşünün.
 
     Turnuvaya katılacak takımların iletişimini yayıncılar (Rammus53 ve Vicrains) yapacaktır. Turnuvaya katılacak takımların etkinlik gününde adeks İnternet Kafe’ye gelmesi zorunludur.
 
     Turnuvaya katılacak takımın, takım kaptanının, etkinlikten 1. gün önce Adeks İnternet Kafe’ye gelip imza atması (check-in) zorunludur.
 
Format
 
 FPP modunda, Vikendi haritasında, toplam 4 maç oynanacaktır. Turnuva Adeks İnternet Kafe’de offline olarak gerçekleşecektir. Puanlama sistemi, öldürme (öldürme başına 16 puan) ve sıralamaya göre belirlenecektir.
 
Etkinlik Programı

Tarih: 10 Şubat 2019 Pazar
Yer: Barbaros Bulvarı No 59/A Beşiktaş, İstanbul, Adeks İnternet Kafe 
* Saatler tahminidir. Değişiklik gösterebilir.

11:00 Toplanma/Tanışma
12:00 Yayın için geri sayım
12:30 Yayın / Turnuva Başlangıcı
1. Maç
2. Maç
14:30 ARA / Vicrains ve Rammus53 ile Soru-Cevap Etkinliği (Offline)
3. Maç
4. Maç
17:00 Yayın Kapanış / Ödül Töreni / Adeks Çekiliş (Offline) 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 5 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler