PUBG'nin Üçüncü Haritası Sanhok Bu Cuma Çıkıyor

20.06.2018 21:23 Gazali Çetinkaya

 
   PlayerUnknown's Battlegrounds'ın üçüncü haritası Sanhok 22 Haziran'da PC için çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Sanhok, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın diğer iki haritasından daha küçük. Boyutu 4x4 km, bu da Erangel ya da Miramar'ın dörtte biri kadar olduğu anlamına geliyor. Oyuncu sayısında bir değişiklik olmayacak, yine 100 kişi adada son hayatta kalan kişi olmaya çalışacak.
 
   Sanhok haritasında hava koşulları dinamik olacak ve haritanın küçük olması sebebiyle bazı farklılıklar bulunacak. Kırmızı bölge daha küçük ve daha kısa olacakken mavi bölge daha kısa bekleme sürelerine ve daha uzun seyahat sürelerine sahip olacak ve mazı bölge dinamik olacak yani bir sonraki daireye karar verilmeden önce oyuncu sayılarını kontrol edecek.
 
   Ayrıca Sanhok haritasına özel olarak QBZ-95 saldırı tüfeği eklenecek. QBZ-95 5.56mm mermi kullanıyor ve şarjör kapasitesi 30 ancak 40'a yükseltmek mümkün.
 
   Saldırı tüfekleri, hafif makineli tüfekler ve keskin nişancı tüfekleri Sanhok haritasında daha fazla spawn olacak. 8x ve 15x zoom silah dürbünleri bu haritada spawn olmayacak ancak paketlerinden alınabilecek.

   Güncelleme notlarının tamamını Steam üzerinden okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler