Pac-Man Championship Edition 2 Ücretsiz

24.04.2020 20:03 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, corona virüsü sebebiyle insanların evde kalmasını teşvik etmek amacıyla Pac-Man Championship Edition 2'i PlayStation 4, Xbox One ve PC'de ücretsiz olarak veriyor.

Oyun 24 Nisan 20:00 - 10 Mayıs 20:00 tarihleri arasında ücretsiz dağıtılacak. Eğer bu tarihler içinde kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.

Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

PlayStation Store
Xbox Store
Steam
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Pac-Man Championship Edition'ın merakla beklenen devamı.
 
Klasik oyunun, gözlerini yuvalarından fırlatacak 3D grafikler ve müthiş görseller ile gelen yeni sürümü labirentler içinde kovalama ve yutma keyfini yeni bir boyuta taşıyor. Maksimum yutma için dört taneye kadar hayalet treni yapabilirsin. Yeni modlar arasında, hızlı kaçan meyveler, büyük kötü patronlar, yeniden düzenlenen tuhaf kurallar ve çok daha fazlasıyla birlikte gelen Puan Yarışı ve Macera modu bulunuyor.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler