Pac-Man World Re-Pac için ilk Oynanış Videosu Yayınlandı

04.07.2022 14:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Sevilen platform oyunu Pac-Man World'ün yeniden yapımı niteliğinde olan Pac-Man World Re-Pac, Nintendo Direct Mini: Partner 2022 canlı yayın etkinliğinde duyurulmuştu. Bu hafta sonu gerçekleştirilen Anime Expo etkinliğinde ise Bandai Namco, Pac-Man World Re-Pac için ilk oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. Video içerisinde birkaç yenilenen ortamın yanı sıra patron dövüşleri de gösterildi.
 
Pac-Man World Re-Pac, PS1 için piyasaya sürülen 1999 Pac-Man World'ün sıfırdan yapılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Oyunun Quest Modunu tamamladıktan sonra oyuncular orijinal Pac-Man oyununun kilidini açabilecek. 
 
Pac-Man World Re-Pac, 26 Ağustos 2022 tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Nintendo Switch için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pac-Man 99 Platformlar: Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Battle Royale Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler