Palworld, Switch Konsoluna Teknik Nedenlerden Dolayı Gelemeyebilir

25.06.2024 12:25 Mehmet Tandoğan

 
Silahlı Pokémon olarak nitelendirilen Palworld için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise oyunun baş yaratıcısı ve şirketin CEO'su, projenin Nintendo Switch konsoluna gelip gelmeyeceğini tartışıyor ve bu noktada teknik nedenlerden dolayı bir hayli zor olduğunu vurguluyor.
 
Palworld, Switch'ten önce PS5'e gelebilir
 
 
Pocketpair CEO'su Takuro Mizobe, oyunun Switch konsoluna gelme olasılığını tamamen göz ardı etmese de bunun teknik anlamda zor olacağını aktarıyor. Haziran ayının başında yapılan bir röportajda Mizobe, Palworld'ün PC'deki teknik özelliklerinin Switch'in özelliklerinden daha yüksek olduğunu belirtiyor. Bu durum başlı başına bir sorun olarak görülüyor.
 
Ocak ayında Steam platformu üzerinden erken erişime açılan ve aynı zamanda Xbox oyun önizlemesi kapsamında kullanıcılara sunulan Palworld, Pocketpair tarafından açıklanan detaylara göre ilk ayda 25 milyon oyuncuya ulaştı. Mart ayında Mizobe, oyunu ek platformlara getirmek için çeşitli görüşmelerde bulunduklarını aktardı. Geldiğimiz noktada Switch platformu için görüşmeler devam ederken, teknik zorluklardan dolayı bu işin başarılı olup olmayacağı şu an için belli değil.
 
Öte yandan oyunun resmi Twitter hesaplarından paylaşılan bir gönderiyle PlayStation 5 konsoluna bir gönderme yapıldı. Dolayısıyla yakın zamanda oyunun bu sürümünü görebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 6 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler