Pandora's Tower'dan Yeni Bilgiler

13.04.2011 23:04 Alkan Adakaner


     Nintendo tarafından kısa bir süre önce duyurulan Pandora's Tower hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilere göre oyun Wiimote ve Nunchuck ikilisinin yanı sıra klasik kontrolcüleri de destekleyecek.

      Ayrıca ana karakterimiz Ende'nin ana silahı olan zinciri nasıl kullanacağına yönelik bazı bilgiler de gün ışığa çıktı. Bu bilgilere göre Ende, bu zincirle düşmanları veya eşyaları tutup çekebilecek. Bunun yanı sıra zincir ile düşmanları yakalayıp onlara doğru hızlıca hareket ettikten sonra başka bir silahla düşmanı öldürebileceğiz. 

       Zincir ile duvara tutunup diğer mekanlara atlama imkanımız olacak ve yine zincir yardımı ile bazı düğmelere basabileceğiz. 26 Mayıs'ta Japonya'da piyasaya çıkacak oyun aksiyon-rpg türünde olacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pandora's Tower Platformlar: Wii Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler