Paper Beast Bu Yaz PC'ye Geliyor

08.06.2020 17:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Plug In Digital ve geliştirici Pixel Reef, sanal gerçeklik keşif ve macera oyunu Paper Beast'in bu yaz HTC Vive, Oculus Rift ve Valve Index desteğiyle birlikte PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak 24 Mart'ta PlayStation VR için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Büyük veriden doğmuş, yaşam taşıyan renkli bir ekosistemde gezinip sürükleyici ve şiirsel bir oyun deneyimiyle sanal keşif yolculuğuna çıkın.

Bir veri sunucusunun geniş belleğinin derinliklerinden bir ekosistem doğdu. Onlarca yıllık kayıp kod ve unutulmuş algoritmalar, internetin dehlizlerinde bir araya geldi ve orada küçük bir yaşam baloncuğu filizlendi.

Paper Beast'in alışık olduğunuzdan çok farklı yaşam formları barındıran bu benzersiz ve eğlenceli dünyası, VR'ın gücüyle keşfetmeniz için sizi bekliyor.
 
Zengin ve yaşayan bir dünya
Kendi benzersiz yaşam ritmini barındıran, keşfedilmemiş dijital bir dünyaya adım atın ve av peşinde sinsice dolanan tuhaf yaratıklarla karşılaşın.
 
Etkileyici oyun modlarını keşfedin
İki benzersiz oyun modunda egzotik yaratıklarla dolu vahşi ve simüle edilmiş bir dünyada rüya gibi bir yolculuğa çıkın.
 
Olağanüstü bir macera
Engelleri ve zorlu bulmacaları aşmak için ortamınızı şekillendirirken muhteşem, dinamik bir dünyayı ilk keşfeden siz olun. Olağanüstü bir maceraya atılın, büyüleyici yaratıklarla bağlantı kurun ve Another World ile From Dust'ın yaratıcısı Eric Chahi'nin hayal gücünden doğan Paper Beast'in gizemlerini çözün.
 
Etkileyici bir açık dünya
Etkileşimli ve canlı bir ekosistem oluştururken hayal gücünüzün size rehberlik etmesine izin verin. Gerçek zamanlı olarak simüle edilen bir ortamda araziyi şekillendirin, hava durumunu değiştirin ve fizik kurallarıyla oynayın. Yaratıklarla etkileşime geçin ve etraflarındaki değişimlere nasıl tepki verdiklerini izleyin. Belki de bazı yeni ve ilginç davranışlar keşfedeceksiniz.


PC versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paper Beast Platformlar: PS4 Geliştirici: Pixel Reef Dağıtıcısı: Pixel Reef Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler