Paper Mario 3DS'ten E3 Videosu

Oyunun grafik yapısında bir farklılık bulunmuyor
08.06.2011 12:12 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun sevilen RPG serisi Paper Mario macerasına 3DS ekranlarında devam ediyor. Şu ana kadarki oyunları ile büyük beğeni toplayan ve oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan seri Nintendo'nun en eski oyunlardan birisi.

    3DS için hazırlanan Paper Mario'nun E3 sunumundan bir video ortaya çıktı. Bu video serinin alışılageldik oynanış biçimi ve grafik yapısının 3DS ekranlarında da süreceğinin kanıtı.

    Yeni Power-up'lar, 3D derinliği vurgulayan tasarım ve klasik sıra tabanlı savaşlar ile eğlenceli bir oyunun bizi beklediğini görebiliyoruz.
Henüz çıkış tarihi belli olmayan Paper Mario'nun 3DS'in favori oyunlarından birisi olacağını söyleyebiliriz.

    Oyunun E3 2011 videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paper Mario: Sticker Star Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler