Paradox Interactive Kendi Oyunlarını Steam Dışındaki Platformlarda da Satmaya Çalışmaya Devam Edecek

19.02.2020 00:46 Özgür Eroğlu

 
Cities: Skylines, Stellaris ve Hearts of Iron IV gibi oyunların yayıncılığını yapan Paradox Interactive CEO'su Ebba Ljungerd, şirketin gelecekteki oyun yayınlama yöntemleri hakkında konuştu.
 
Epic Games'in yayınlanmasına kadar oyunlarını Steam üzerinden yayınlayan Paradox, Epic Games'ten sonra oyunlarını farklı platformlarla da oyuncularla sunmaya başladı. Ebba Ljungerd ise konu ile ilgili "Oyuncuların bazı alışkanlıkları değişebiliyor ve bizim buna ayak uydurmamız gerek. Bu nedenle yeni dağıtım platformlarını denememiz gerekiyor." dedi. 
 
Paradox Interactive'in Steam'e karşı güveninin azaldığını zaten geçtiğimiz süreçte görebiliriz. Stellaris, Hearts of Iron IV ve Europa Universalis IV; Game Pass sistemine de eklendi. Bunun dışında Survive the Aftermath ise Epic Games'e özel olarak yayınlandı.
 
Önümüzdeki süreçte ise Paradox Interactive'in 4 farklı oyunu yayınlanacak. Crusader Kings 3, Vampire: the Masque­rade – Bloodlines 2, Empire of Sin ve Surviving the Aftermath'in tam sürümü.
 
Ayrıca şirketin mali raporuna göre, 2019 yılındaki karının arttığı gözlemlenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler