Paradox Interactive Yeni Stüdyosunu Kaliforniya'da Açtı

12.03.2019 18:27 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive, yeni oyun geliştirme stüdyosunu Kaliforniya eyaletinin Berkeley şehrinde açtığını duyurdu.

Paradox Tectonic adı verilen stüdyoya eski Electronic Arts başkan yardımcısı Rod Humble liderlik edecek ve stüdyo şimdiden yepyeni bir IP üzerinde çalışmaya başlamış ancak bu konu hakkında bir detay verilmedi.

Rod Humble: "Stüdyo yapımız, modern gelişim için en iyi uygulamaları kullanıyor: alanında son derece deneyimli uzmanlarından oluşan bir ekip ile düz organizasyon yapısı. Bu kadar çok dünya standartlarında AAA projelerde çalışmış iş arkadaşlarıyla bir araya gelmek büyük bir ayrıcalık. Ekip ve ben Paradox'a katılmaktan ve şirketin bir sonraki büyüme döngüsünü parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Paradox Interactive'in İsveçte Stockholm, Malmö ve Umeå olmak üzere üç ve Hollanda'nın Delft şehrinde bir adet oyun geliştirme stüdyosu bulunmakta. Paradox Tectonic Paradox Interactive'in beşinci stüdyosu oldu.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 10 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler