Patcher: Mart'a Kadar 6 Milyon Wii U Satılabilir

03.12.2013 19:38 Alkan Adakaner


     Ünlü analist Michael Patcher, Nintendo'nun tablet kontrolcüsü ile dikkat çeken konsolu Wii U'nun satış beklentileri konusunda bir açıklama yaptı. Bugüne kadar 4 milyon civarında satan Wii U'nun 2013 finansal yılının sonuna kadar yani Mart 2014'e kadar 6 milyon adet satması bekleniyormuş.
 
      Diğer taraftan bir başka analiz firması olan SMBC'den Eiji Maeda'nın açıklamasına göre Wii U artık sadece Nintendo hayranlarına hitap eden bir konsol oldu. Maeda konsolun Mart sonuna kadar 6.5 milyon adet satmasını beklediklerini söylüyor.
 
     Nintendo'nun finansal raporlarında Wii U'nun Mart 2014'e kadar 9 milyon adet satmasının beklendiğini belirtelim. Anlaşılan firmanın bu miktara ulaşması çok büyük sürpriz olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler