Pathfinder: Wrath of the Righteous Haziran 2021'de Yayınlanacak

06.02.2020 01:31 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve oyun için bir bağış kampanyası düzenleneceği açıklanmıştı. Bağış kampanyası 4 Şubat'ta başladı ve oyunculardan toplamda 300.000$ bağış bekleniyordu.
 
Bağış kampanyasının başlaması ile birlikte de istenilen sayıya sadece birkaç saat içinde ulaşıldı. Elbette bağış kampanyası bitmiş değil. Kampanya 34 gün daha devam edecek. Bağışın fazla olması sebebiyle de oyuna zaten eklenecek olan 5 farklı sınıfa (Arcanist, Bloodrager, Shaman, Oracle ve Witch) bir yenisi daha eklenecek: Warpriest. Daha doğrusu Warpriest sınıfı, oyuna bağış miktarı 370.000 dolara ulaşılınca eklenecek ancak bu durum çok da zor gözükmüyor.
 
Ayrıca söylenene göre oyunun stratejik bir yaklaşımı da olacak. Beşinci Haçlı Seferi'ne liderlik yapıp karargahlarınızı ve birliklerinizi güçlendirirken, bir yandan da savaşacaksınız. 
 
Ayrıca istenilen bağışa ulaşılmasının şerefine de geliştirici stüdyo bir video yayınladı. Yayınlanan videonun içerisinde oynanışa dair kısa görüntüler görüyoruz. Oyunun 2021 yılının Haziran ayında PC için çıkması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 27 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 47 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler