Pathfinder: Wrath of the Righteous'un Topladığı Bağış 1 Milyon Doları Geçti

13.02.2020 16:20 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve oyun için bir bağış kampanyası düzenleneceği açıklanmıştı. Oyun için istenilen başlangıç bağış miktarı 300.000 dolardı. Ancak istenilen miktar sadece birkaç saat içinde toplandı.
 
Şimdi de oyun 1 milyon dolar bağışı geride bıraktı. 4 Şubat'ta başlayan bağış kampanyasının bitmesine hala 26 gün var. Fazladan toplanan bağışlar ile şu an için oyuna hayvan yardımcı, yeni sınıf ve yeni ırk eklendi. Buraya tıklayıp bağış kampanyası sayfasına ulaşarak daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 
 
Pathfinder: Wrath of the Righteous Haziran 2021 tarihinde PC için yayınlanacak. Oyun için yayınlanan son videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler